Η Εταιρεία

Η εταιρεία Hygiene Solutions Group προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις απολύμανσης χώρων υγιεινής, αποκομιδής γυναικείων απορριμμάτων, απεντομώσεις – μυοκτονίες, καθώς και εξυγίανσης, αρωματισμού και εντομοαπώθησης χώρων, σε επιχειρήσεις και καταστήματα, από το 2003.

Πρόκειται για την πρώτη επιχείρηση στην Κρήτη η οποία δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των αυτόματων συστημάτων απολύμανσης και από τις πρώτες σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Πρωτοπόροι στην αυτόματη απολύμανση χώρων υγιεινής, ο Δημήτρης Δασκαλάκης και η έμπειρη ομάδα του, συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε κάθε επαγγελματία που τους χρειάζεται.

Παράλληλα, προμηθεύουν τους επαγγελματίες με αναλώσιμα και συσκευές χώρων W.C., απορρυπαντικά και καθαριστικά, χαρτικά, είδη ατομικής προστασίας, καθώς και ατομικά συσκευασμένα μαντηλάκια.

Η Hygiene Solutions φροντίζει πάντα να επιλέγει τα ποιοτικότερα προϊόντα του εμπορίου, εγκεκριμένα με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, ώστε ο κάθε επαγγελματίας που την επιλέγει να είναι σίγουρος για την υγιεινή του καταστήματος ή της επιχείρησής του.