Υπηρεσία Γυναικείας Υγιεινής

Υπηρεσία Γυναικείας Υγιεινής

Σημαντικό για κάθε επαγγελματικό χώρο είναι η συλλογή των γυναικείων απορριμμάτων σε ξεχωριστούς κάδους, σύμφωνα την ισχύουσα νομοθεσία.

Η Hygiene Service προτείνει την απαραίτητη Υπηρεσία Γυναικείας Υγιεινής για τον σκοπό αυτό. Η σωστή διαχείριση των γυναικείων απορριμμάτων είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μεγάλες ποσότητες μπορούν να μετατραπούν σε μικρόβια επιβλαβή για την δημόσια υγεία . Με την Υπηρεσία Γυναικείας Υγιεινής της Hygiene Service, λύνεται αυτό το πρόβλημα και διασφαλίζεται ότι τα γυναικεία απορρίμματα θα  μετατρέπονται σε ακίνδυνα, εξαλείφοντας παράλληλα και κάθε πιθανή κακοσμία.

Η Hygiene Service χρησιμοποιεί το εμποτισμένο μαντηλάκι Biotal 7, το οποίο είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από φυσικές ουσίες, προσφέροντας μια αποτελεσματική άμυνα ενάντια σε βλαβερά βακτήρια και ιούς, συμπεριλαμβανομένων αυτών που ευθύνονται για τις λοιμώξεις HIV, Ηπατίτιδα Β και Ηπατίτιδα C.

Η εξειδικευμένη ομάδα της Hygiene Service αναλαμβάνει να αντικαθιστά τα χρησιμοποιημένα γυναικεία απορρίμματα κάθε 28 μέρες ή και πιο συχνά, με μια νέα και απολυμασμένη μονάδα, εξασφαλίζοντας έτσι την υγιεινή του χώρου.

Η υπηρεσία αυτή είναι κατάλληλη για χώρους μαζικής εστίασης, αεροδρόμια, κέντρα αισθητικής, γραφεία, εργοστάσια, αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους εστίασης σε αυτοκινητόδρομους, κομμωτήρια και πολλούς άλλους.

Υπηρεσία Γυναικείας Υγιεινής Hygiene