Αυτόματη Απολύμανση

Αυτόματη Απολύμανση

Αυτόματη Απολύμανση για Κοινόχρηστες Τουαλέτες!

Στην εποχή που η υγιεινή είναι προτεραιότητα, το Hygiene Plus της Hygiene Service αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το σοβαρό πρόβλημα της συσσώρευσης μικροβίων στις κοινόχρηστες τουαλέτες.

Οι βασικές του ιδιότητες περιλαμβάνουν:

  1. Εξαιρετική Απολύμανση: Η συσκευή μας Extrasan, χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη τεχνολογία αυτόματης απολύμανσης εξαλείφοντας πλήρως τα βακτήρια, τους ιούς και τα άλλα μικρόβια που μπορούν να εμφανιστούν στις τουαλέτες. Προσφέροντας ένα υγιεινό περιβάλλον, καθώς είναι φιλική και ως προς το περιβάλλον.
  2. Πιστοποίηση ΕΟΦ: Το υγρό απολυμαντικό Hygiene Plus που χρησιμοποιείται είναι πλήρως εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, διασφαλίζοντας ότι πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και αποτελεσματικότητας.
  3. Ευχάριστο Άρωμα: Επιθυμούμε να δώσουμε στους πελάτες σας μια ευχάριστη εμπειρία. Για αυτό το απολυμαντικό υγρό Hygiene Plus διαθέτει ένα ελαφρύ και φρέσκο άρωμα που αναζωογονεί τον χώρο της τουαλέτας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Η Αυτόματη Συσκευή Απολύμανσης Extrasan αποτελεί το επόμενο βήμα προς ένα πιο υγιεινό και καθαρό περιβάλλον. Η καθαρή και απολυμασμένη τουαλέτα δείχνει σε όλους το πόσο εκτιμάτε τη δουλειά σας, τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας.

Αυτόματη Απολύμανση